Time to explore Tirol

Over Tirolaktiv

Jouw ultieme reisgids voor avontuurlijke ontdekkingen in het adembenemende Tirol.

Laat je inspireren door de prachtige landschappen, de uitdagende activiteiten en de onvergetelijke momenten die Tirol te bieden heeft. Met Tirolaktiv maak je van elke reis een onvergetelijk avontuur.

“Tirol een speelplaats voor avonturiers: Sport & Natuur in perfecte harmonie”

Ontdek Tirol

Sportieve activiteiten en tochten voor liefhebbers kennen geen grenzen en zijn niet gebonden aan jaargetijden. Wandelen en mountainbiken in de zomer zorgen voor onvergetelijke ervaringen, evenals skiën, langlaufen en rodelen in de winter, wanneer de regio zich omtovert tot een romantisch winterparadijs.

Merkbelofte
Met de slogan “Time to explore Tirol” nodigen we iedereen uit om de tijd te nemen om Tirol in al zijn pracht te verkennen en het avontuur te omarmen. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of voor het eerst de bergen bezoekt, het is nu de tijd om de magie van Tirol te ontdekken en te ervaren.

Kernwaarden
Bij Tirolaktiv omarmen we een set van kernwaarden die ons leiden in ons streven om de avontuurlijke ziel van Tirol te belichten:

  • Passie voor Avontuur: We ademen avontuur in alles wat we doen. Onze passie voor het verkennen van het onbekende en het omarmen van uitdagingen is wat ons drijft.
  • Sport en natuur verbinden: Bij Tirolaktiv geloven we in de kracht van buiten zijn, waar sport en natuur elkaar ontmoeten.
  • Beleving van Vrijheid: Tirol biedt een gevoel van vrijheid dat alleen in de natuur kan worden gevonden. Wij geloven in het cultiveren van deze sensatie en delen dit met iedereen die onze reisgids gebruikt.

Missie
Onze missie bij Tirolaktiv is om jou te voorzien van de tools en kennis om de adembenemende regio Tirol ten volle te ervaren. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte wandelroute, het ontdekken van de beste skipistes, het uitstippelen van een spannende mountainbiketocht, het genieten van een ontspannen golfpartij of het rennen over bergpaden, wij willen dat je elke mogelijkheid aangrijpt om te verkennen en te genieten.

Visie
Onze visie is dat Tirolaktiv de brug vormt tussen de avontuurlijke reiziger en de prachtige natuurlijke wereld van Tirol. We streven ernaar om de go-to bron te zijn voor reizigers die op zoek zijn naar authentieke en onvergetelijke ervaringen in deze regio.