Erhwald

Ehrwald is het grootste dorp van de Zugspitz Arena en ligt recht onder de bekende Zugspitze.

Ehrwald een pittoresk dorpje in de Tiroler Alpen dat het hele jaar door een prachtige bestemming is voor liefhebbers van outdooractiviteiten. Of je nu in de zomer of in de winter komt, Ehrwald biedt een overvloed aan avontuurlijke activiteiten te midden van een adembenemend berglandschap.

Beleef de

Zomer

Erleben Sie atemberaubende Wanderungen durch grüne Almwiesen, spüren Sie die Spannung während abenteuerlicher Mountainbiketouren und erfrischen Sie sich in kristallklaren Schwimmseen.

Ontdek de prachtige golfbanen van Ehrwald, omgeven door adembenemende berglandschappen. Verbeter je swing op de uitdagende fairways en geniet van het spectaculaire uitzicht op de Tiroler Alpen terwijl je ontspant in de rustige sfeer van het golfterrein. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen potje golfen in een betoverende omgeving, Ehrwald biedt een onvergetelijke golfervaring. Kom en ervaar het plezier van golfen in de majestueuze natuur van Ehrwald!

Klimmen: Voor klimliefhebbers zijn er verschillende klimgebieden in de omgeving van Ehrwald, waar je je klimvaardigheden kunt testen en genieten van de sensatie van het beklimmen van rotsen.

Mountainbiken: Spring op je mountainbike en verken de uitdagende mountainbikeroutes in de regio. Van ontspannen tochten tot adrenaline-pompende afdalingen, er is voor elk wat wils.

Paragliden: Zweef als een vogel boven de vallei en bewonder het prachtige panorama van de Alpen tijdens een tandem paraglidevlucht.

Ontdek de betoverende paden van Ehrwald tijdens een trailrunningavontuur in de adembenemende Tiroler Alpen. Ren door weelderige alpenweiden, bossen en langs kabbelende beekjes, terwijl je geniet van het majestueuze uitzicht op de omliggende bergen. Of je nu een ervaren trailrunner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Ehrwald biedt een onvergetelijke ervaring voor elke hardloper. Kom en ervaar de vrijheid van trailrunning in de pure natuur van Ehrwald!

Wandelen en Trektochten: Ehrwald is een wandelparadijs met talloze wandelpaden voor zowel beginners als ervaren wandelaars. Verken de omliggende bergen, ontdek verborgen alpenweiden en geniet van spectaculaire uitzichten.

Ehrwald

Trailrunning in de Zugspitz Arena

Ontdek de

Winter

Beleef onvergetelijke skidagen op perfect geprepareerde pistes, voel de adrenaline tijdens opwindende snowboardavonturen en geniet van betoverende winterwandelingen.

Ehrwald maakt deel uit van het skigebied Zugspitz Arena en biedt toegang tot diverse pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Het uitzicht op de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland, maakt het skiën hier extra bijzonder.

Geniet van de rust van de besneeuwde landschappen tijdens een langlauftocht op de perfect geprepareerde loipes in de omgeving.

Ervaar de magie van de winterse natuur tijdens een sneeuwschoenwandeling door de stille bossen en bergen.

Beleef plezier voor het hele gezin door te rodelen op speciale rodelbanen in de omgeving.

Hotels

Verblijf in een prachtig hotel of appartement voor een onvergetelijke vakantie in Ehrwald en kom geheel tot rust. Natuur en berglandschappen rond Ehrwald nodigen uit tot skien, langlaufen, wandelen, klimmen, bergbeklimmen, mountainbiken en golfen in de winter en zomer.

Hotel Schönruh
4/5

Sporthotel Schönruh in het Tiroolse Ehrwald staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij zullen er alles aan doen om jouw wintersportvakantie… Lees meer

Booking.com
Hotel Ehrwalderhof
3/5

Het gezellige hotel aan de zonnigste kant van de Zugspitze scoort met familiale flair en Tiroolse gezelligheid, Jong en oud ontmoeten elkaar… Lees meer

Booking.com
Hotel Alpen Residence
4/5

Boek jouw vakantie in de Hotel Alpen Residence in Ehrwald en ervaar de Tiroolse gastvrijheid, het romantische bergpanorama en… Lees meer

Booking.com
Zugspitz Resort
4.5/5

Het Zugspitz Resort is gelegen aan de voet van de Zugspitze. Tussen sport en ontspanning, plezier en heerlijke rust wacht je een veelzijdige… Lees meer

Booking.com
Hotel uitgelicht
Sporthotel Schönruh
4/5

Sporthotel Schönruh in het Tiroolse Ehrwald staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij zullen er alles aan doen om uw wintersportvakantie zo aangenaam, ontspannen en afwisselend mogelijk te maken.

Natuur en berglandschappen rond Ehrwald nodigen uit tot skien, langlaufen, wandelen, klimmen, bergbeklimmen, mountainbiken en golfen in de winter en zomer. 

Voordelen

Booking.com

Review

Wat me vooral is bijgebleven, is de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel. Ze deden er alles aan om mijn verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en stonden altijd klaar om te helpen met vragen en suggesties voor activiteiten. Na een actieve dag in de bergen, kon ik heerlijk ontspannen in de wellnessfaciliteiten van het hotel. De sauna en het zwembad waren de perfecte manier om te relaxen en mijn spieren te laten herstellen.
Jan-Lammert
Sportcoach

Accommodaties Ehrwald

Van gezellige pensions tot luxe hotels, vind jouw favoriete accommodatie in Ehrwald. Boek flexibel en zonder risico online!

Vind je ideale verblijf bij Booking.com!

115 accommodaties

Ontdek jouw droomvakantie met TUI!

2 accommodaties

Ontdek je ideale vakantie bij Sunweb!

2 accommodaties

Ontdek jouw droomvakantie met TUI!

4 accommodaties

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert