Month November 2023

Tips trailrunschoenen kopen

Verbeter jouw prestaties Tips trailrunschoenen kopen Trailrunning schoenen geven je de ondersteuning, grip en bescherming die jij nodig hebt wanneer je op zachten, ongelijk en wisselend terrein rent. Daarom heb je hardloopschoenen nodig die je zullen ondersteunen. Snelmenu: tips trailrunschoenen…

Read MoreTips trailrunschoenen kopen
Hotel Kronthaler - Sportief luxe verblijf in de Alpen

Hotel Kronthaler

Hotel Kronthaler ****s in Achenkirch biedt een harmonieus samenspel van luxe accommodaties, sportfaciliteiten en natuurlijke schoonheid. Ervaar een onvergetelijk verblijf waar comfort en avontuur elkaar ontmoeten.
Read MoreHotel Kronthaler
Skigebied Achenkirch - Ideaal voor gezinnen

Skigebied Achensee

Ontdek het betoverende skigebied van Achensee, waar besneeuwde toppen en uitgestrekte pistes wachten op skiërs en snowboarders. Geniet van een onvergetelijke wintersportervaring te midden van adembenemende Alpenlandschappen.
Read MoreSkigebied Achensee
Beginnen met toerskiën - Verleg je grenzen

Beginnen met toerskiën

Verleg je grenzen Beginnen met toerskiën In tegenstelling tot traditioneel skiën biedt toerskiën de vrijheid om verder te gaan, omhoog te klimmen naar afgelegen toppen en neer te dalen in onaangetaste poedersneeuw. Het is een sport die de adrenaline van…

Read MoreBeginnen met toerskiën
Duiken op Malta - Duikparadijs in Europa

Duiken op Malta

Kraakhelder water van de Middellandse Zee, onderwatergrotten, verzonken schepen en kleurrijke zeebewoners; Malta is een waar duikparadijs in Europa. Het zicht kan hier wel oplopen tot 40 meter.
Read MoreDuiken op Malta